Бившият халф на Черноморец (Бургас) Наджиб Амари си уреди много

...
Бившият халф на Черноморец (Бургас) Наджиб Амари си уреди много
Коментари Харесай

Бивш халф на Черноморец ще играе в Саудитска Арабия

Бившият халф на Черноморец (Бургас) Наджиб Амари си уреди доста добър контракт в Саудитска Арабия, където през предходната седмица бе извършен шампионатът за суперкупата на Испания.

Алжирецът, който мина и през Левски, подписа за половин година с Дамак ФК и ще получава по 30 хиляди евро на месец, оповестява telekomsport.ro. 27-годишният Амари стартира кариерата си във втория тим на Олимпик Марсилия и през 2013-а бе притеглен от Димитър Димитров-Херо в състава на Черноморец.

За "акулите " той записа 19 мача и шест гола, след което обаче приключи контракта си и подписа с ЧФР Клуж. Алжирецът изкара единствено един полусезон в Румъния и бе притеглен от Левски с контракт за две години, само че бе освободен единствено четири месеца по-късно след назначението на Стойчо Стоев за старши треньор. Кариерата на Амари продължи в долните дивизии на Италия, преди да се завърне в Румъния с екипа на Дунарея през 2019-а. Дамак е финален в класирането на шампионата на Саудитска Арабия с осем точки от 14 мача. Лидер с 30 точки е Ал-Хилал, а водещ изпълнител е френският нападател на тима Бафетемби Гомис с 12 гола.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР