Бившият губернатор на Флорида и сенатор-републиканец Рик Скот заяви, че

...
Бившият губернатор на Флорида и сенатор-републиканец Рик Скот заяви, че
Коментари Харесай

Американски сенатор казва, че Китай саботира направата на ваксина срещу коронавируса

Бившият губернатор на Флорида и сенатор-републиканец Рик Скот съобщи, че Китай се пробва да саботира западните страни да разработят нова ваксина против ковид.
Факт е, че, че Пекин " е решил да бъде съперник на Америка и други демокрации в тези им старания ", съобщи политикът в изявление за " Шоуто на Андрю Мар ", излъчено по BBC, съобщи БГНЕС.
" Трябва да получим ваксина [за коронавирус]. За страдание имаме доказателства, че комунистически Китай се пробва да саботира или забави напъните ни в тази област ", сподели сенаторът и добави, че " Китай не желае Съединени американски щати, Англия и Европа се окажат първите, които ще основат дейно лекарство ".
Според Скот, тази информация идва от американската разследваща общественост, само че той " няма право да навлиза в детайлности ", обсъждайки тази тематика.
В началото на май разследващите организации в Обединеното кралство и Съединените щати излязоха със взаимно изказване, в което обявиха, че неотдавна хакери са се насочили към фармацевтични компании, медицински заведения, държавни организации, лаборатории и проучвателен институти, участващи в борбата с ковид. В документа се загатва, че става дума за дейностите на добре проведени хакерски групи, които западните специалисти нормално свързват с разследващите служби на разнообразни страни. В същото време не беше казано нищо за това коя съответна страна може да стои зад сходни офанзиви.
Още: " Намаление на новите случаи на ковид в България, над 7 милиона доказани по света "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР