Бившият голмайстор на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов ще вземе участие

...
Бившият голмайстор на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов ще вземе участие
Коментари Харесай

Бербатов ще играе за легендите на Юнайтед срещу големия съперник Ливърпул

Бившият голмайстор на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов ще вземе присъединяване в благотворителен мач на легендите на алените дяволи против безконечния противник Ливърпул. Двубоят ще се изиграе на Олд Трафорд на 21 май.

 

Името на българина бе оповестено дружно с тези на Пол Скоулс, Ники Бът, Дуайт Йорк и Куинтън Форчън в следващата група митове, които ще се причислят към тима на Брайън Робсън. За Бербатов това ще бъде първо завръщане в Театъра на фантазиите от 2012 година.

" Помня времето на Олд Трафорд като специфичен интервал в кариерата ми. Фантастично е да имам шанса да преживея това още веднъж, когато се завърна в Манчестър, с цел да вземам участие в този дуел през май. Феновете към момента приказват за моя хеттрик против Ливърпул.

 

Знам какво значат тези мачове. Когато бях в клуба, постоянно изпитвах удоволствието да работя с Фондацията, изключително при визитите ни в болничното заведение по Коледа. Нямам самообладание да ги поддържа още веднъж ", съобщи Бербатов пред уеб страницата на Манчестър Юнайтед.

Другите някогашни играчи на Манчестър Юнайтед, за които досега е известно, че ще вземат присъединяване в този дуел, са: Диего Форлан, Яп Стам и Патрис Евра.
Все още от Ливърпул не са оповестили имена на свои някогашни футболисти, които ще се включат.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР