Бившият главен прокурор Иван Гешев създава гражданско родолюбиво консервативно движение

...
Бившият главен прокурор Иван Гешев създава гражданско родолюбиво консервативно движение
Коментари Харесай

Гешев заяви консервативно патриотично движение Справедливост за България

Бившият основен прокурор Иван Гешев основава гражданско родолюбиво консервативно придвижване " Справедливост за България ", както го презентира - то ще се основава на правилата на националното достолепие, християнската нравственос и българските обичайни фамилни полезности. Гешев съобщи, че желае да застане дружно с всички, които споделят паниката в името на българската национална еднаквост и консервативни полезности, възвръщане на гордостта да си българин. Обединена Европа - да, само че не и подмолна тирания на брюкселски служители, отбрана на демокрацията, възобновяване на мажоритарния избор, възобновяване на справедливостта от незаконния олигархичен модел. Това е най-важното през днешния ден - възобновяване на справедливостта в българското общество, изброи задачите си Гешев.

Той е подготвен да работи с всеки българин за бъдещето на отечеството на всеки един от нас.

Изявлението си Иван Гешев избра да направи във Facebook, избирайки обществената мрежа, сходно на Слави Трифонов, само че съобщи " консервативни " и " патриотични " упоритости - от даването на дължимото на народа, който бил първоизточника на страната власт, директното ръководство, ръководството от мафията, непознати и корпоративни ползи, в това число и джендър идеологията, която се постанова от неолиберални идеологии.

Никога България не е била поставяна в унизително положение и това е с помощта на ръководещата коалиция, която се кълнеше, че няма да е дружно и да направи коалиция, атакува ръководещото болшинство в 49-то Народно заседание, което било превърнато в " леговище за имунитети " и " едни да се изперат, други да се докопат до властта ".

Според Гешев никой към този момент не мисли за България и за народа. Това не може да бъде търпяно повече и в случай че продължим да поносим децата нямат бъдеще тук. Управляващата върхушка е отговорна и за демографската злополука и за огорчението на емигрантския живот, за навлизането на неолиберални теории, за връщането на мутрите и мутренските години.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР