Бившият главен прокурор Иван Гешев официално обяви своя политически проект

...
Бившият главен прокурор Иван Гешев официално обяви своя политически проект
Коментари Харесай

Гешев обяви новия си политически проект

Бившият основен прокурор Иван Гешев публично разгласи своя политически план – гражданско, родолюбиво, консервативно придвижване „ Справедливост за България “. Той заяви новината във Фейсбук, където сега дава отговор онлайн на въпроси от хора, задали ги по електронната поща. Преди да стартира с отговорите на въпроси Гешев изнесе няколко минутно слово, в което още веднъж изясни за олигарсите, политическата мафия и унищоженото от демокрацията и неолиберални полезности българско общество.

Той е безапелационен, че политическият му план се основава на „ националното достолепие, християнската нравственос и българските обичайни фамилни полезности “.

Смятам, че откакто най-сетне бъде призната моята оставка като редови прокурор, да дружно с всички, които споделят паниката за бъдещето на България и децата ни. В името на съхраняването на българската национална еднаквост и консервативни полезности, възвръщане на гордостта да си българин и още веднъж да се гордеем с това “, сподели Гешев.

Мотото на придвижването, което може да прерасне в партия, е: „ Бог, родно място, семейство “.

Той приказва и за обединена Европа, само че „ Европа на отечествата, а не на подмолната тирания, на дребните брюкселски служители “.

Гешев желае „ самостоятелна правосъдна власт, предпазена от незаконни политически похищения и дейности, отбрана на демокрацията посредством основаване на почтен и надеждно следен изборен развой, в това число посредством възобновяване на мажоритарния избор “.

Възстановяване на справедливостта, смазана през годините от незаконния олигархичен модел, на който всички сме очевидци. Именно това е най-важното през днешния ден – възобновяване на справедливостта в българското общество “, желае още някогашният основен прокурор.

„ Затова съм подготвен да работя с всеки българин, само и единствено в интерес на националния интерес и вярата за бъдещето на отечеството и на всеки един от нас “, сподели Гешев.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР