Бившият главен прокурор и председател на сдружението Справедливост за България

...
Бившият главен прокурор и председател на сдружението Справедливост за България
Коментари Харесай

Иван Гешев с нова инициатива събира подписа за мир в Украйна

Бившият основен прокурор и ръководител на сдружението " Справедливост за България " Иван Гешев разгласи нова самодейност " 1 млн. гласа за мир ", а за какво не и 2 милиона гласа. На конференция в Българска телеграфна агенция Иван Гешев съобщи, че е нужна фрапантна смяна на българската позиция и позицията на Европейски Съюз по отношение на войната в Украйна и тя би трябвало да е позиция на мир, българските политици би трябвало да упорстват за преустановяване на войната и мир. За тази цел е основан и специфичен уебсайт, на който да се събират подписи. Къде ще бъдат предадени тези подписи и кои тъкмо сдружения вземат участие под самодейността не стана ясно.

Незабавно започване на договаряния за мир и срещу присъединяване на България във война, отсече Иван Гешев в представянето на българския народен интерес - България да не бъде въвлечена във война. " Нашите деца да не умират в непознати войни в името на непознати национални ползи, както се е случвало в предишното ", съобщи Иван Гешев въпреки и да не уточни исторически образци за думите си.

Увеличен е рискът да се превърнем във фронтова страна, " на крачка сме от това ", предизвести Иван Гешев, съгласно който точно военния министър Тодор Тагарев, както и някогашният външен министър Надежда Нейнски умишлено ни приготвят за това.

Днес Украйна може да подписа мир при доста по-добри условия в сравнение с на следващия ден, тъй като тя не може да победи Русия даже и с американски оръжия. Затова и Гешев уточни пътя: Незабавна деескалация и договаряния. Категорична победа към този момент е невъзможна, сподели Гешев, съгласно който може да има също и по-тежки стопански последици.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР