Бившият футболист на ЦСКА и Ливърпул Жером Синклер, който прекрати

...
Бившият футболист на ЦСКА и Ливърпул Жером Синклер, който прекрати
Коментари Харесай

Бивш играч на ЦСКА се отказа, започна бизнес с пилета

Бившият футболист на ЦСКА и Ливърпул Жером Синклер, който приключи кариерата си на 26-годишна възраст, откакто в продължение на 18-месечен интервал не съумя да си откри нов клуб, с цел да отвори бързо хранене за пържено пиле.

Синклер е младеж на Ливърпул, а през 2012 година, когато той е 16-годишен прави своя дебют за първия състав на тима. Въпреки това Синклер записа единствено пет срещи за „ мърсисайдци “. През 2016 година, юношеският национал на Англия минава в Уотфорд.
Следват интервали чартърен в Бирмингам, Съндърланд, Оксфорд Юнайтед и Венло, а кариерата на Синклер не може да тръгне в позитивна посока. Офанзивният футболист вкара единствено седем гола за този 4-годишен интервал.
През 2020 година Синклер минава чартърен в ЦСКА с вяра да възроди кариерата си, само че и на „ Армията “ не съумява да разкрие капацитета си. Англичанинът отбелязва един гол в efbet Лига в 18 участия с алената фланелка, както и две попадения в 5 срещи за Купата на България.

Жером Синклер бе освободен от Уотфорд след края на наема му в ЦСКА. Вече година и половина той няма клуб. Именно поради това той е почнал собствен личен бизнес за бързо хранене.

Към момента Жером Синклер може да бъде открит в родния си град Бирмингам, където се занимава с създаването на бизнеса, в който самия той работи като готвач. С края на спортната си кариера 26-годишният футболист публично смени топката с фритюрниците за пържено пиле.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР