Бившият футболист на Локомотив (София) и настоящ спортен директор на

...
Бившият футболист на Локомотив (София) и настоящ спортен директор на
Коментари Харесай

Кристиян Добрев даде старта на детски турнир в памет на Венцислав Петров

Бившият футболист на Локомотив (София) и сегашен състезателен шеф на Септември (София) Кристиян Добрев почете детски шампионат в памет на Венцислав Петров. Юношата на двата тима и на ЦСКА си отиде от този свят преди 6 месеца, единствено на 61 години. Петров беше дълготраен треньор по футбол и преподавател по физическо образование в 90 СУ " Хосе де Сан Мартин " в Люлин, София. Като дете Кичо е бил тъкмо в това учебно заведение.
 Снимка 534323
Източник:

Вчера той зарадва децата от четвъртите, петите и шестите класове, които играха в памет на своя обичан преподавател. Това беше първо издание на шампионата, проведен от Илонка Стойчева - сътрудник и правилен другар на Венци Петров, известно име в хандбала ни.
 Снимка 534325
Източник:

Специални посетители бяха брачната половинка на Венцислав - Аделина Петрова, както и неговата щерка Радослава. В ролята на съдии и треньори по време на мачовете влязоха учителите по физкултура в ръководеното от шеф Емилия Иванова 90 СУ " Хосе де Сан Мартин " - Веселин Чакмаков, Стефан Петров и Тодор Манолов. Чакмаков е най-хубавият ни настоящ хандбалист сега, национал на България. И двамата с Кристиян Добрев някогашни възпитаници на Илонка Стойчева в 90-о учебно заведение.
 Снимка 534331
Източник:

Кичо Добрев даде старт на шампионата и обра аплодисментите на всички присъстващи. Едно от децата побърза да означи, че е с екип точно на Локо, а друго гордо съобщи на някогашния халф-бек, че се споделя тъкмо като него - Кристиян Добрев.
 Снимка 534334
Източник:
 Снимка 534355
Източник:

Мачовете минаха в духа на феърплея, както прикани преди началото им и госпожа Стойчева. Имаше борбеност, отлични отигравания и голове, две срещи бяха решени с дузпи. А най-важното бяха сълзите от наслада при награждаването. И това, че беше почетена паметта на един заслужен човек, който отдаде живота си на спорта. Идеята е шампионатът да се организира всяка година.
 Снимка 534333
Източник:

КОЙ Е ВЕНЦИСЛАВ ПЕТРОВ

РОДЕН НА: 04.09.1959 година

ПОЧИНАЛ НА: 28.12.2020 година

РОДЕН И ЖИВЯЛ В: Град София
 Снимка 533733
Източник:

БИОГРАФИЯ

ОБРАЗОВАНИЕ И КВАЛИФИКАЦИЯ

- През 1974 година приключил главно обучение в 36 Основно учебно заведение (сега 36 СУ) " Максим Горки ", град София;

- През 1977 година приключил ССУ " Чавдар " (сега СУ " Генерал Владимир Стойчев " ), град София, със компетентност - Треньор по футбол;

- През 1984 година приключил ВИФ " Георги Димитров " (сега НСА " Васил Левски " ), Треньорски факултет, град София, със специалности: Треньор по футбол и Учител по физическо образование и спорт.
 Снимка 533731
Източник:

ТРУДОВ ОПИТ

- От 1984 година до 1987 година - треньор по футбол в ДФС Люлин, град София, на деца родени през 1975 година и юноши, родени през 1970 година;

- От 1985 година до 1986 година - преподавател по физическо образование и спорт в 27 ЕСПУ " Георги Караславов ", в този момент 27 СУ, град София;

- От 1986 година до 28.12.2020 година - преподавател по физическо образование и спорт в 90 ЕСПУ " Вълчо Иванов ", в този момент 90 СУ " Ген. Хосе де Сан Мартин ", град София.
 Снимка 533734
Източник:

СПОРТНА КАРИЕРА

- Футболист на юношеските тимове на Локомотив (София), Септември (София), ЦСКА (София);

- Футболист мъже в тима на ВИФ " Георги Димитров " (сега НСА " Васил Левски " ).

За дългият си трудов опит е получил редица награди, като треньор и преподавател по физическо образование и спорт.

Преминал през голям брой курсове и образования за преквалификация, с което е поддържал високото си равнище като преподавател.
 Снимка 534338
Източник:

Обичан както от учениците му, по този начин и от сътрудниците, с които е работил през годините. Беше запазил откровени, другарски взаимоотношения с всички.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР