Бившият футболист на Левски Игор Томашич даде интервю за Дарик

...
Бившият футболист на Левски Игор Томашич даде интервю за Дарик
Коментари Харесай

Игор Томашич: Дано Левски се възстанови

Бившият футболист на Левски Игор Томашич даде изявление за " Дарик радио ". В него той показа за какво е спрял да гледа футбол, кои са някогашните му съотборници в Левски, с които продължава да поддържа връзка, с какво се занимава сега и каква е обстановката с пандемията от ковид в Хърватия.

„ Положението в Хърватия, мисля че е едно и също, както и в България. Всичко стартира да се „ разсънва “. Имахме шанс, че не стана това, което се случи в Италия или Испания. Започваме да работим. Здравето е най-важно. Беше малко сложен интервалът на карантина. Децата по този начин и не привикнаха да стоят непрекъснато у дома. Но те си имат своите отговорности – онлайн учебно заведение. Аз не усетих толкоз карантината. Имам личен бизнес тук и всеки ден бях на работа “, сподели някогашният футболист на " сините ".

Томашич, който има личен транспортен бизнес в Хърватия, показа: „ Трудно е да се възстановим от рецесията. Имаме към 200 служащи. През миналите два месеца въобще не сме работили с рейсовете. Те бяха на паркинга, нямахме никакви приходи. Успях да задържа служащите си. Имахме шанс, че и страната оказа помощ с някакви минимални заплати. Трудно е. Надявам се, че в този момент всичко леко по леко ще стартира да се движи. Но не чакам доста от туристическия сезон “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР