Бившият футболист на Левски и Айнтрахт Франкфурт Петър Хубчев, за

...
Бившият футболист на Левски и Айнтрахт Франкфурт Петър Хубчев, за
Коментари Харесай

Хубчев с любопитен коментар преди Айнтрахт - Левски

Бившият футболист на Левски и Айнтрахт Франкфурт Петър Хубчев, за който стана ясно, че се бори с комварна болест, показа упованията си за реванша сред двата тима в Лигата на конференциите. Първият дуел в София приключи наедно 1:1, а спечелилият от тази двойка се класира за груповата фаза на третия по мощ европейски клубен шампионат. Хубчев приказва в изявление за „ Sportbuzzer “, като тематаза здравословното му положение не е наранена.

Легендарният бранител съобщи, че на германците няма да им бъде по никакъв начин елементарно против " сините ", макар че ще имат поддръжката на своите правилни последователи. Хубчев отличи Уелтън от състава на Левски, след което разяснява новите попълнения на Айнтрахт.

Г-н Хубчев, играли сте за Левски и Айнтрахт (Франкфурт) и сте били назначен като треньор и в двата клуба. За кого стискате палци в този момент?

- Въздържам се. Все още имам тесни връзки и с двата клуба. Франкфурт, несъмнено, е любимец. Но Левски сподели в първия мач, че не e толкоз зле, колкото някои чакаха да бъдe. Айнтрахт няма да премине елементарно против този тим.

Какво прави противника от България толкоз рисков?

- Левски към този момент изигра 10 мача този сезон. Отборът е доста по-нагласен и разполага с положителни играчи. Уелтон е най-хубавият състезател за мен, в действителност одобрявам бързата му игра. Все още подкрепям връзка с няколко индивида от клуба. Уелтон би трябвало да има страховит темперамент и постоянно да дава всичко от себе си в тренировките. Той сигурно също има опция да играе в по-добро състезание. Много играчи на Левски в никакъв случай не са играли пред такава аудитория. Няма да им бъде елементарно, изключително на младите. Атмосферата е ясно преимущество за Айнтрахт.

Българското състезание не играе огромна роля в Европа. Как оценявате развиването на футбола във вашата страна?

warnt: ist „ deutlich besser eingespielt “
— Der SPORTBUZZER (@Sportbuzzer)
- Във всеки тим има доста чужденци. Младите гении постоянно получават единствено няколко шанса, а когато нещата станат сложни, не им се гласоподава доверие. Те не получават такава опция, както преди.

Вие бяхте треньор на тима преди три години и половина. Как се нарежда Левски? 

- Структурата е и си остава огромният проблем. Винаги има нови хора, които се причисляват към тима, а треньорът се сменя съвсем всяка година. Левски не е толкоз добре структуриран като немските клубове.

Това, което се случи в Айнтрахт през последните няколко години, евентуално е по-добре за вас...

- Естествено. Ако клубът успее да задържи няколко огромни гения още малко, Франкфурт има огромни вероятности. Феновете са зад тима, атмосферата е страхотна. Ако тимът получи повече време, може да се случи нещо огромно.

Много неща се трансформираха в Айнтрахт този сезон. Като някогашен бранител сигурно можете да оцените новите играчи в отбранителен проект. Харесват ли ви новодошлите Робин Кох и Уилиан Пачо? 

- Както всички други, и двамата носят положително качество със себе си. Но до момента не съм харесвал толкоз доста всички нови попълнения. Все още нещата не се получават, само че всичко това ще пристигна с мачовете, когато свикнат един към различен. Айнтрахт още веднъж ще играе роля с този тим в шампионата.

С какво друго свързвате Айнтрахт?

- Когато си припомням дейните си дни, би трябвало да призная, че тогава всичко беше доста по-бавно и не толкоз интензивно. Но се усещам удобно тук от първия ден и сътворих доста другари. Живея тук във Франкфурт със фамилията си, всичко постоянно е вървяло съвършено. Това, което постоянно ме въодушевява, са сензационните почитатели. Привържениците на Айнтрахт Франкфурт са известни в цяла Европа.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР