Бившият футболист на Левски Георги Миланов бе гост във фен

...
Бившият футболист на Левски Георги Миланов бе гост във фен
Коментари Харесай

Георги Миланов: Левски за мен е любов, страст и още нещо, липсва ми много

Бившият футболист на Левски Георги Миланов бе посетител във почитател страница на Левски - " Трибуна Левски ". Подписалият с Ал Дафра не скри какъв брой му е било тежко да се раздели със " сините " и даде любопитен коментар за настоящи тематики към тима.
 Георги Миланов: Тръпката да играеш на
Георги Миланов: Тръпката да играеш на " Герена " е по-голяма, в сравнение с " Олд Трафорд "

Един от любимците на " сините " почитатели с любопитно изявление

" Винаги съм си поставял огромни цели и ги пъдя. Винаги съм спечелил трофеи и купи във всеки тим, в който съм бил. Пожелавам да се резервира атмосферата.

Писано ни е с Ивелин Попов да вървим дружно. Той е малко по-голям от мен, помагал ми е доста. От дребни ни усети, че ще станем футболисти. Познаваме се добре, даже със затворени очи знае по какъв начин да ми я подаде. Ние сме едни от най-старите в тима, само че показахме най-хубави резултати. Той ще е движещата мощ в този млад тим.
 Георги Миланов и Левски си дадоха много, ред е за ново предизвикателство
Георги Миланов и Левски си дадоха много, ред е за ново предизвикателство

Офанзивният състезател записа 52 мача с екипа на " сините "

Не ми беше доста прелестно за трансфер. В такива тежки времена живеем, за бъдещето фамилията би трябвало да се мисли. В началото на януари я одобрих. Мислех много. Отвори ми се опция да подпиша. Не ми беше по никакъв начин елементарно. Тежко го одобрих. Надявам се още веднъж да веселя почитателите. Дано един ден още веднъж стъпя на " Герена ".

Тук се развива доста футбола. Роден съм за огромни мачове. Показвал съм висок жанр на игра. Тръпката да играеш в такива мачове е голяма. Когато излизахме против ЦСКА за Купата бяхме уверени. Вярвах, че ще спечелим. Беше тръпка, напрежение, вълнувах се доста. Няма нищо общо. Този мач беше друг. Трябва да дадеш всичко от себе си. Ние бяхме две съсловия над тях.

Левски за мен е обич пристрастеност и още нещо. Липсва ми доста и не спирам да го проследявам ", сподели Миланов. 
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР