Празниците изминаха - първо великденските, а вчера и Денят на

...
Празниците изминаха - първо великденските, а вчера и Денят на
Коментари Харесай

Наско, празниците свършиха - време е за отговори!

Празниците изминаха - първо великденските, а през вчерашния ден и Денят на храбростта. На " Герена " отдавна липсва празничното въодушевление, а и храбростта е оставена на назад във времето. Днес се чака да бъдат дадени отговори от страна на мажоритарния притежател Наско Сираков по треньорския проблем, написа " Тема Спорт ".

На 1 май Николай Костов свика изключителна конференция, на която се очакваше да подаде оставката си, само че това не се случи. Тогава треньорът съобщи: " Дали сме си време със Сираков, не съм освободен от тима. Не може по този начин - става треньорът и си отпътува и след това отново отначало. Не желая да го наемам по празниците, защото е със фамилията си на отмора. Анализираме обстановката, с цел да създадем същински диалози и нещото, което аз ще желая, да не участва единствено той, а всички заинтригувани ръководители в нашия клуб. Трябва да изчакате за моята оставка ", бяха думите на 60-годишния експерт.

Съществуват минимални шансове Николай Костов да остане отпред на сините до края на сезона. По всяка възможност още веднъж ще се заложи на краткотраен ментор в лицето на Елин Топузаков, а негов асистент ще бъде актуалният помощник на добричлията - Красимир Петров. Появи се информация, че Наско Сираков може да прибегне и до услугите на Георги Чиликов, който сега е без работа след раздялата със Спортист Своге. Бившият нападател на столичани може да довърши акцията, след което ще бъде назначен непрекъснат треньор. Основен любимец за позицията си остава Станислав Генчев. Настоящият ментор на Крумовград неотдавна съобщи, че с удоволствие би застанал отпред на Левски и това се чака да се случи през лятото. Не би трябвало да се изключва обаче и вид с Димитър Димитров. Ако Чиликов довърши сезона, може да бъде и знак завръщане на Херо, само че той не мели брашно със Сираков.

Мажоритарният притежател бе на отмора със фамилията си за празниците. Той и изпълнителният шеф Даниел Боримиров липсваха при поднасянето на венци и цветя във връзка 81-вата годишнина от рождението на легендата Георги Аспарухов в събота. Тогава Николай Костов и играчите му се преклониха пред Паметника на Гунди пред стадиона. Докато почитателите бяха на монумента в " Гео Милев ".

Но това не е първото покриване на Сираков. На 50-годишнината от кончината на Гунди и Котков той не бе на гробовете, по-късно няколко пъти не се появи на могилката на 24 май и въобще в последно време шефът на сините самичък се вкарва в отрицателните летописи от " Герена ".

Но към този момент няма място за криене и един път вечно Сираков би трябвало да тропне по масата, казвайки какво се случва, тъй като на почитателите от дълго време им писна, а чашата взе да прелива и групи последователи към този момент вървят на тренировки да се заяждат с треньора, към този момент без да минават рамките на положителния звук.

Остава ли Николай Костов отпред на отбора или не? Хубаво е да се каже просто и ясно, а не треньорът да бъде поставян още веднъж в унизителна позиция да чува по собствен адрес всевъзможни изрази. Стигне ли се до разлъка сред двете страни в околните часове, ще бъде забавно по какъв начин тимът ще се готви за семейството си на Черно море, тъй като минипаузата, получила се в шампионата, не бе употребена по най-хубавия метод играчите да упражняват с възможен нов ментор. Така че е редно, даже наложително, Сираков под някаква форма през днешния ден да изясни на почитателите какви са желанията му.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР