Бившият футболист на Левски Алекс Перес разкри, че се е

...
Бившият футболист на Левски Алекс Перес разкри, че се е
Коментари Харесай

Феновете на Левски изплашили испанец

Бившият футболист на Левски Алекс Перес разкри, че се е страхувал от почитателите на „ сините “ след случая със събличането на Ивайло Петев. 26-годишният защитник на Спортинг (Хихон) беше част от „ сините “ през есента на 2013 година, когато играеше чартърен от Хетафе и записа общо 15 мача за отбора от „ Герена “.

"Излязох от родината си прекомерно млад. Отидох в България на 21 години, притегли ме Славиша Йоканович. Докато той беше треньор, беше супер. Но го освободиха и на неговото място пристигна Ивайло Петев. Той беше споделил в предишното, че е почитател на огромния противник на тогавашния ми тим Левски - ЦСКА. На представянето му имаше несъмнено 2000 последователи. Няколко от тях влязоха на конференцията и съблякоха треньора ", призна Перес пред „ Ел Комерсио “

"По това време аз бях в съблекалнята, тъй като след представянето на треньора трябваше да имаме подготовка. Страхувах се доста! Не бях виждал толкоз доста гняв на едно място, а почитателите имаха и факли. Очаквано, след този случай треньорът подаде оставка ", добавя бранителят, който сега играе в Сегунда дивисион за Спортинг (Хихон).
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР