Бившият футболист на Барселона Дани Алвеш беше в съда днес,

...
Бившият футболист на Барселона Дани Алвеш беше в съда днес,
Коментари Харесай

Дани Алвеш пак се появи в съда, грешка забави пристигането му с два часа

Бившият футболист на Барселона Дани Алвеш беше в съда през днешния ден, с цел да свидетелства наново по делото за сeксуално принуждение, повдигнато против него.

Той е в пандиза от 20 януари, откакто бе упрекнат за полово принуждение от жена в нощен клуб в Барселона на 30 декември. Бразилският футболист отхвърли обвиняването, като твърди, че сексът с дамата е бил непринуден.

Съдът обаче отхвърли молбата на Алвеш да бъде освободен, до момента в който тече следствието, като се обоснова, че той може да напусне страната.

Алвеш бе арестуван въз основата на доказателства и свидетелства на играча, на жертвата и на очевидци. Според испанското законодателство в случай че футболистът бъде приет за отговорен, може да получи разнообразни присъди, като при положение на обезчестяване оптималната е 12 години затвор.

Появата му в съда през днешния ден закъсня с към два часа поради административна неточност, съобщи " Радио Каталуня ". Оказа се, че от съда не са подали нужната информация по верния метод, поради което напредването на арестувания е било уредено небрежно едвам тази заран, а не е било планувано още от предходните дни.

39-годишният Дани Алвеш е спечелил 42 трофеи в кариерата си, в това число и три трофеи в Шампионската лига с Барселона и два пъти Копа Америка с Бразилия. Той изигра третото си Световно състезание в края на предходната година в Катар.
 Дани Алвеш с трогателно послание към някогашната си жена, която го напусна Дани Алвеш с трогателно послание към някогашната си жена, която го напусна
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР