Бившият френски национал Самир Насри, който прекрати кариерата си, изнесе

...
Бившият френски национал Самир Насри, който прекрати кариерата си, изнесе
Коментари Харесай

Насри: Сампаоли ми даваше да пия и да играя

Бившият френски национал Самир Насри, който приключи кариерата си, изнесе прекомерно любопитни обстоятелства в искрено изявление пред френски вестник.

Той е играл под управлението на ексцентричния аржентински треньор Хорхе Сампаоли в Севиля. Сампаоли сега води Олимпик Марсилия.

"Сампаоли ме обичаше толкоз, че ми споделяше: "Ела в нашия тим! Можеш да пиеш, да вървиш по нощни заведения, да правиш каквото искаш, аз ще те затрупвам в клуба. Единственото, което желая от теб, е да играеш добре през уикенда ", разкрива френският футболист, който е играл още за Олимпик Марсилия, Арсенал и Манчестър Сити. Той е бил и в националния тим на Франция на две международни шампионати - през 2010 и 2014 година.

"Ако пожелаех да видя фамилията си през уикендите, когато нямаше мачове, още веднъж Сампаоли се грижеше за това ", прибавя Насри.

Всъщност двамата работят дружно в Севиля единствено един сезон, в който Насри изиграва 30 мача и вкарва 3 гола. Неговият престой в Испания завършва прибързано, откакто се подлага на интервенозно отнасяне с витамини в Лос Анджелис, което е неразрешено и е осъден за приложимост на допинг. Той е осъден година по-късно и е 18 месеца отвън терените.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР