Бившият евродепутат Николай Бареков, който се върна към журналистиката, разкрива

...
Бившият евродепутат Николай Бареков, който се върна към журналистиката, разкрива
Коментари Харесай

САМО В ПИК TV! Николай Бареков разкрива защо сложи Киро начело на списъка с истинските престъпници у нас и как баджак журналистиката пере имиджа на проваленото управление на Петков - гледайте НА ЖИВО

Бившият евродепутат Николай Бареков, който се върна към публицистиката, разкрива имената и действията на същинските нарушители, чиито лист внесе в прокуратурата, нервността на Кирил Петков и Бойко Рашков с подправения документ на " испанските управляващи " за " тъй наречените " къща в Барселона " и съучастничеството на баджак публицистиката в изпирането на имиджа на проваленото ръководство на " Просто Киро " с бабуването на жителя на президентството Румен Радев.

Това е така наречен черна директория. Аз не вървя в офиса на " Капитал " да чета описи. Няколко дни вървя пред Министерския съвет, с цел да ме одобри министър председателят Кирил Петков. Минути преди КСНС Кирил Петков под зорка полицейска защита, рапортуваха му какво ще стане. И той се скри.
свързани новини148746преди 13 часа133465на 14.02.2022
Връчихме на прокуратурата досието с 20 имена на Върховен касационен съд и внесохме материала с входящ номер. Разследването по разпореждане на госпожа Кьореши се води в България. Мен ще ми викат. Става дума за десетки хиляди евро. Работим съществено с екипа ми проверяващи публицисти. Едно от следствията е на ПИК за земя в Божурище, където Кирил Петков придобива нелегално земя за 30 милиона лв.. Добавил съм и името на Цветан Василев. Той да каже 2013 година какви връзки е имал с Асен Василев като министър на енергетиката. Да каже на каква цена си е оставил бизнеса.



Гледайте онлайн по ПИК TV!
свързани новини130460на 14.02.2022
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР