Бившият енергиен министър Делян Добрев обяви, че часове след нахлуването

...
Бившият енергиен министър Делян Добрев обяви, че часове след нахлуването
Коментари Харесай

В България увеличението на цената на газа ще е брутално

Бившият енергиен министър Делян Добрев разгласи, че часове след нахлуването на Русия в Украйна, на газовата борса е била осъществена договорка за 4200 мегаватчаса газ на половин цена.

„ Разликата в цената по количествата е над 400 000 лв. за секунди през нощта. Заради тези дейности от 1-ви април нарастването на цената на газа ще е брутално в България. За на следващия ден цената на тока ще е рекордна за всички времена. Следващата седмица ще е още по-висока. От 1 април няма един лев отплата нито за тока, нито за газа “ – разяснява Делян Добрев, представен от БНР.

Депутатът от ГЕРБ бе на посещаване в Котел дружно с водача си Бойко Борисов. Бившият министър председател сервира цветя на паметника на Георги Раковски и посети музея на котленските възрожденци.

По мотив националния ни празник Борисов разяснява, че България би трябвало да помни историята си и да осъжда съвремието си. Тя не би трябвало да не помни хилядите починали - и съветски, и украински, и черногорски,  и полски, и финландски, и румънски бойци, които са си дали живота и след 500 години иго българският народ се е освободил.

Борисов за следващ път упрекна президента Румен Радев, че разделя нацията. Нарече ръководството на Кирил Петков – „ аматьорщина “ и настоя в ръководството да се преформатира поради чудовищната инфлация.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР