Бившият директор на македонското Управление за сигурност и контраразузнаване Сашо

...
Бившият директор на македонското Управление за сигурност и контраразузнаване Сашо
Коментари Харесай

Появи се обявеният за издирване и арест бивш шеф на контраразузнаването в РСМ

Бившият шеф на македонското Управление за сигурност и контраразузнаване Сашо Миялков се яви през днешния ден следобяд в прокуратурата в Скопие, откакто през вчерашния ден беше разгласен за вътрешно и интернационално търсене и арест, оповестява БНР.
Миялков се извини и изясни, че е бил болен:

„ Изолиран съм поради признаци на ковид. Вчерашният ден го прекарах в изолираност. Бих желал да се извиня на целия македонски народ поради неприятностите, които са се случили в страната поради това, че вчерашния ден бях в изолираност. И още един път да повторя, че в никакъв случай няма да побегна “.

Миялков беше в неопределеност от неделя следобяд. Полицията не съумя да го открие и да приведе в осъществяване заповедта за домакински арест, издадена от прокуратурата заради заплаха от бягство, преди да бъде оповестена присъдата му по делото за корист с власт и случая Таргет-Твърдина - дълготрайна акция на всеобщо подслушване - от 2008 до 2015 година. Миялков оглавяваше контраразузнаването от 2006-а до 2015-а, когато министър председател беше Груевски.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР