Бившият директор на Белия дом по комуникациите Антъни Скарамучи в

...
Бившият директор на Белия дом по комуникациите Антъни Скарамучи в
Коментари Харесай

Бившият шеф на комуникациите на Белия дом: Срещу Тръмп има заговор за преврат

Бившият шеф на Белия дом по връзките Антъни Скарамучи в ефира на телевизия Ей Би Си Нюз съобщи, че избрани сили във Вашингтон желаят „ да прокудят “ Тръмп от поста президент. По думите на Скарамучи, повода за създалата се обстановка е фактът, че президентът Тръмп не е представител на политическия естаблишмънт на Съединени американски щати. „ Затова хората по някакви аргументи са решили, че желаят да го изгонят “, сподели той.

„ Във Вашингтон и в Белия дом има група хора, които изобщо не отстояват ползите на президента и не оказват помощ за прокарването на неговата политика “, акцентира Скарамучи.

За кого точно става дума той не посочи. Скарамучи също изрази мнение, че Тръмп би трябвало да вкара в състава на администрацията повече лоялни на него лица.

„ Мисля, че президентът прелестно схваща кой е провел приключванията на информация от Белия дом, той прелестно схваща кой подкопава неговите проекти и преследва личните си ползи “, сподели Скарамучи по време на разискването на ролята на съветника на Тръмп по стратегическите въпроси Стийв Бенън.

По-рано изданието Axios, базирайки се на източници от обкръжението на президента, заяви, че Тръмп подозира своя консултант по стратегическите въпроси в приключването на информация по отношение на работата в Белия дом.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР