Бившият депутат от Продължаваме промяната Александър Дунчев отговори днес на

...
Бившият депутат от Продължаваме промяната Александър Дунчев отговори днес на
Коментари Харесай

Дунчев не спира: ПП-ДБ копират порочните модели на ГЕРБ

Бившият народен представител от " Продължаваме промяната " Александър Дунчев отговори през днешния ден на обвиняванията от страна на своите съпартийци, че работи против Политическа партия. След четири дни безмълвие, откакто разкри задкулисие в обединението на ПП-ДБ, той влезе в елементи за какво го е направил.

Според Дунчев Политическа партия и Демократична България пресъздават порочни модели от ръководството на ГЕРБ и ще се трансфорат в повтаряне на партията, против която са се борили. Първоначално разривът на Дунчев настъпи поради реденето на листата на обединението в София-област, при което на Демократична България бе обещано мястото на лидер.

" Идва време да продължим с историята. Но с оглед психозата, която обхвана всички след изявлението с Мария Цънцарова по bTV, ще би трябвало по-различен метод. За да не изпадаме още веднъж в клопката на Персийския синдром „ убийте вестоносеца “, който тези дни накара хиляди, включително водачи на публично мнение, да повярват безрезервно и като папагали на Пеевски, и който кара псевдо-лидерите да се заобикалят с послушковци и който към този момент 30 година пречи на България да надигне глава, апелирам Ви да се замислите по следните сериозно значими въпроси ", написа Дунчев във фейсбук профила си тази заран.

В много дългото си пояснение някогашният народен представител от Политическа партия задава и няколко въпроса.

" Как бихте постъпили, в случай че сте събрали задоволително информация, която ясно демонстрира, че ПП-ДБ пресъздават порочните модели на ръководство на ГЕРБ, премахването на които бе съществена мотивация за основаването на Политическа партия и Демократична България, и че идеите за Промяна и Демокрация, идеалите, правилата и хората в партиите, в които вярвате безусловно биват завладяни или отвлечени ", пита Дунчев.

" Как бихте реагирали, в случай че осъзнаете, че има голям риск българите да бъдат за следващ път подлъгани да дадат властта на партии и водачи, които идват с лъскавата фантазия за Промяна и Демокрация, само че попадайки в клопката на ГЕРБ и властолюбието, в най-хубавия случай ще зациклят страната в перманентна политическа рецесия, а в най-лошия случай може да я подкарат към тирания ", е вторият му въпрос.

Той съобщи, че преди 12 години ГЕРБ също са спечелили доверието на хората с демократичната фантазия за европейско развиване на България.

" Тази фантазия даже стартира да се случва през първите 3-4 години, само че най-после на третия мандат едвам отървахме прекосяването на страната в необратима тирания, каквато се случи в Унгария, Русия или Турция – страни, чиито водачи също бяха демократи първоначално, преди да унищожат всичко демократично, с цел да си бетонират вечно властта. И се отървахме, тъй като за властта на Бойко Борисов се облизаха сходни до него кандидат-деспоти като Слави и Радев ", добави депутатът от " Продължаваме промяната "

Той акцентира, че никой от Политическа партия и Демократична България не е подкрепил войната му против " нагласените търгове за дървесина на Радев в 10 стопанства ", нито срещу инсталирането от президента Румен Радев на компрометирани хора, които съгласно Дунчев били свързани с олигарси, в ръководството на държавните горски предприятия.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР