Бившият държавен секретар на САЩ Майк Помпео ще се присъедини

...
Бившият държавен секретар на САЩ Майк Помпео ще се присъедини
Коментари Харесай

Майк Помпео става политически анализатор във Fox News

Бившият държавен секретар на Съединени американски щати Майк Помпео ще се причисли към Fox News Media като помощник, съобщи БГНЕС, базирайки се на известие от новинарската мрежа, следена от медийния барон Рупърт Мърдок.

Помпео ще прави разбори за всички платформи на Fox News, в това число бизнес мрежата й, споделиха от компанията. Първото му присъединяване ще бъде през днешния ден в утринния блок FOX & Friends.

``Майк Помпео е измежду от най-уважаваните персони в Америка по въпросите на външната политика и националната сигурност``, съобщи в известие изпълнителният шеф на Fox News Сюзън Скот. ``Очаквам с неспокойствие неговия принос към нашите платформи, от които да споделя вероятността си с милионите ни зрители``.

``Възнамерявам да дам на феновете прям и логичен взор върху геополитиката, интернационалните връзки и политиките на America First, които помогнаха да се очертае курсът за невиждан разцвет и сигурност “, сподели Помпео в известието на Fox News.

Помпео е последният някогашен чиновник на администрацията на Тръмп, който се причисли към мрежата. Други известни имена включват някогашния прессекретар на Белия дом Кейли Макенани и най-хубавия стопански консултант на Тръмп Лари Кудлоу.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР