Бившият държавен секретар на САЩ Хилъри Клинтън обяви, че повече

...
Бившият държавен секретар на САЩ Хилъри Клинтън обяви, че повече
Коментари Харесай

Хилъри Клинтън няма да се кандидатира повече за политически постове

Бившият държавен секретар на Съединени американски щати Хилъри Клинтън разгласи, че повече няма да се кандидатира за политически постове, само че ще остане ангажирана в политиката.

Клинтън съобщи желанията си в изявление за Си Би Ес преди излизането на новата ѝ книга " Какво се случи ", в която проучва предизборната акция. 

Хилъри Клинтън акцентира, че няма да се стреми към президентска номинация през 2020 година, само че няма и да се откаже от политиката, защото бъдещето на страната е заложено на карта. 

Бившата първа дама призна, че е водила акцията си по метод, който не е отговарял на настроенията на страната. Все отново по думите ѝ това, което ѝ е коствало изборите, е възобновеното следствие от страна на Централно разузнавателно управление на САЩ за персоналния ѝ сървър за имейли от времето, когато беше държавен секретар.

" Разбирах, че има доста гневни американци поради финансовата рецесия, имаше и доста ненавист. Знаех това. Но имах вяра, че е мой дълг да опитам да предложа решения, а не да го надувам ", сподели Клинтън, представена от Българска телеграфна агенция.

Тя регистрира това като неточност, тъй като " очевидно хората чакаха от мен да споделя гнева им ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР