Бившият член на надзорния съвет на Левски Константин Папазов говори

...
Бившият член на надзорния съвет на Левски Константин Папазов говори
Коментари Харесай

Шаманът Тити : Наско е онкологът, който отстрани раковите заболявания от Левски

Бившият член на надзорния съвет на Левски Константин Папазов приказва за наболелите тематики и проблеми във футболния Левски, откакто бе освободен от поста си на член в Народно събрание, след последното постоянно общо заседание на акционерите на " Георги Аспарухов ".

Това се случи на взаимната конференция на Левски и ЦСКА преди първото дерби в баскетбола от 13 години насам.

Президентът на баскетболния Левски приказва и за моментното положение на клуба. Папазов засегна и тематики към идния дуел от НБЛ.

На въпрос дали Тити Папазов е членът, който изпълнителният шеф на Левски Иво Ивков желае да съди, той отговори: „ Силно се надявам, да не съм аз този член на Надзорния съвет. В положителни връзки съм с Иво Ивков “.

„ Каквото и да кажа ще бъде малко. Те сами демонстрираха какво съставляват. Всичко от А до Я е моя постановка за прехвърлянето на акциите. На 10 юни в символ на признателност, Наско Сираков ми изпрати 35% от акциите. Вече две години по-късно мога да кажа, че Наско има биволско успокоение. Остави ги да се нас*рат. Всичко е свършило “, съобщи някогашният член на надзорния съвет на Левски.

„ Ако с нещо съм горделив за двете години, в които съм бил в Левски, е договорът с " Палмс бет ". Господин Борисов не беше осведомен с това, само че подписахме със 70% по-висок контракт. " Палмс бет " е действителният избавител на Левски. От 2014 година се пробват да се доберат до Левски. Това са ракови формирания. Наско Сираков е онкологът, който съумя да в профил тези ракови болести. Този видеозапис, който изтече демонстрира биволското самообладание на Сираков. Пред Левски има голям небосвод “, сподели Тити Папазов.

„ Всички, които обичат Левски, да заповядат в зала " Универсиада ". Ще благодаря на Ники Михайлов, тъй като игра 4 месеца без заплата. За това ме боли, когато дадена неточност на даден човек, прави такова отношение. Ники Михайлов не заслужава една неточност да го изважда от състава, тъй като през предишния сезон резервира един куп сухи мрежи. Изключително изменничество е да се атакува " Палмс бет ". Тъмни сили желаеха да се доберат до Левски, а господин Сираков не го позволи “, приключи Папазов.

Папазов разяснява финансовото положение на баскетболния отбор: „ За футбола съм личност нон грата. Има хора, които обичат баскетбола и обичат Левски, само че тяхната обич е друга. БК Левски е на 100% подсигурен. Клубът е финансово гарантиран за този календарен сезон. Синонимът на моето име е голямата ми упоритост. Аз имам ангажимент към тези почитатели. Следващата ми цел е в границите на този сезон да обезпечим всички тези състезатели, които би трябвало да получат своите хонорари, които са си заслужили през предходната година “.

Тити Папазов разкри за сложния интервал на баскетболния отбор през 2013 година: „ Тогава децата, които избавиха Левски, през тази година бяха на Евробаскет в Грузия. Те го заслужават. Дори да има милиони левове, Левски няма да жертва гения на децата си за по-добра селекция. Целта ни е Левски да го има и децата да станат по-добри. Ние би трябвало да оценим шанса, който младите баскетболисти имат. Да създадеш играчи е доста по-ценно от едвам станеш първенец “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР