Бившият член на Надзорния съвет на Левски Константин Папазов бе

...
Бившият член на Надзорния съвет на Левски Константин Папазов бе
Коментари Харесай

Тити Папазов: Тъмни сили искаха да се доберат до Левски, а г-н Сираков не го допусна

Бившият член на Надзорния съвет на Левски Константин Папазов бе посетител в Пресклуб " България ". Тити се изрече извънредно остро във връзка излезлите видео записи от срещата на сдружението " Левски на Левскарите ". 

" За футбола съм личност нон-грата. Има хора, които обичат баскетбола и обичат Левски, само че тяхната обич е друга. Левски е на 100% подсигурен. Клубът е финансово гарантиран за този календарен сезон. Синонимът на моето име е голямата ми упоритост. Аз имам ангажимент към тези почитатели. Следващата ми цел е в границите на този сезон да обезпечим всички тези състезатели, които би трябвало да получат своите хонорари, които са си заслужили през предходната година. През 2013 година децата, които избавиха Левски, през тази година бяха на Евробаскет в Грузия. Те го заслужават. Дори да има милиони Левски няма да жертва гения на децата си за по-добра селекция. Целта ни е Левски да го има и децата да станат по-добри. Ние би трябвало да оценим шанса, който младите баскетболисти имат. Да създадеш играчи е доста по-ценно от едвам станеш първенец ", разяснява Папазов.

" Силно се надявам, да не съм аз този член на надзорния съвет. Когато внесох хилядите в касата на Левски, Каквото и да кажа ще бъде малко. Те сами демонстрираха какво съставляват. Всичко от А до Я е моя постановка за прехвърлянето на акциите. НА 10 юни в символ на признателност, Наско Сираков ми изпрати 35% от акциите. Вече две години по-късно мога да кажа, че Наско има биволско успокоение. Остави ги да се нас*рът. Всичко е свършило. Ако с нещо съм горделив за двете години, в които съм бил в Левски, е договорът с Palms Bet. Господин Борисов не беше осведомен с това, само че подписахме 70% по-висок контракт. Palms Bet е действителният избавител на Левски ", добави той.
 Битка за власт или битка за напредък?
Битка за власт или битка за напредък?

От разединението в Левски няма да има краен победител

" От 2014 година " Синя София " се пробва да се добере до Левски. Това са ракови образования. Наско Сираков е онкологът, който съумя да в профил тези ракови болести. Този видеозапис, който изтече демонстрира биволското самообладание на Сираков. Пред Левски има голям небосвод. Всички, които обичат Левски, да заповядат в зала Универсиада. "

" Ще благодаря на Ники Михайлов, тъй като игра 4 месеца без заплата. За това ме боли, когато дадена неточност на даден човек, прави такова отношение. Ники Михайлов не заслужава една неточност да го изважда от състава, тъй като през предишния сезон резервира един куп сухи мрежи. "

" Изключително изменничество е да се атакува Palms Bet. Тъмни сили желаеха да се доберат до Левски, а господин Сираков не го позволи ", сподели още Тити Папазов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР