Бившият британски премиер Тереза Мей заяви, че изпитва усещане за

...
Бившият британски премиер Тереза Мей заяви, че изпитва усещане за
Коментари Харесай

Тереза Мей пред британския парламент: Имам усещане за дежа вю

Бившият английски министър председател Тереза Мей съобщи, че изпитва чувство за дежа вю. Изказването пристигна на фона на изключителни диспути в английския парламент, по време на които актуалният министър председател Борис Джонсън прикани депутатите да поддържат подписаната от него в последния миг договорка за Брекзит.

 © БГНЕС
Докато течеше речта на премиера при започване на пленарната сесия, кореспонденти видяха, че Мей си води подробни мемоари и пред нея е насъбрана голяма купчина с листове.

В изявлението си пред депутатите тя прикани законодателите да поддържат договорката даде обещание да се „ разпалва против всички, които не желаят да гласоподават в поддръжка на Брекзит “.
 © БГНЕС
Десетки хиляди жители се събраха в центъра на Лондон с искане за насрочването на нов референдум за Брезкит. Демонстрантите развяваха европейския байрак и призоваваха за анулация на развода с Брюксел.

Над 170 рейса с хора от цяла Англия са пристигнали за митинга, оповестяват английски медии. Събраха се, въпреки и малобройни, поддръжници на Брекзит на контрапротест, който се организира при засилена полицейска защита.
 Над пет часа не престават дебатите за Брекзит в английския парламент Над пет часа не престават дебатите за Брекзит в английския парламент
Дебатите на изключителната сесия на Камарата на общините в Лондон не престават към този момент над пет часа.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР