Бившият бразилски президент Луис Инасио Лула да Силва, смятан за

...
Бившият бразилски президент Луис Инасио Лула да Силва, смятан за
Коментари Харесай

Бившият бразилски президент Лула да Силва се ожени на 76 г.

Бившият бразилски президент Луис Инасио Лула да Силва, считан за любимец на идните през октомври избори за държавен глава в страната, се ожени на гала с политически привкус, съобщи АП.

76-годишният политик от левицата, който към този момент бе държавен глава сред 2003 и 2010 година, изпреварва в изследванията на публичното мнение настоящия президент на Бразилия - десния популист Жаир Болсонаро. Той се ожени през вчерашния ден за 55-годишната социоложка Росанжела Силва в наличието на 150 посетители, които пяха остарели и нови песни от предизборните му акции, показва Българска телеграфна агенция.

Това е трети брак за Лула, както го назовават бразилците. Двете му предходни съпруги са умряли. 

Връзката сред Лула и новата му жена, наричана Жанжа, стартира през 2017 година, когато той излежаваше присъди, които по-късно бяха анулирани от бразилския Върховен съд. Бившият президент отхвърля обвиняванията против себе си и твърди, че е бил наказан по политически аргументи.

" Реших още веднъж да се оженя, тъй като имам вяра, че Бразилия може да бъде поправена ", сподели Лула на католическата брачна гала.

" Мъж на 76 години, който е влюбен като мен и желае да се ожени, може да желае единствено положителното на тази страна ", добави той.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР