Бившият бранител на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд направи интересно твърдение,

...
Бившият бранител на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд направи интересно твърдение,
Коментари Харесай

Фърдинанд: Ако Арсенал не стане шампион, Манчестър Юнайтед ще има по-добър сезон

Бившият защитник на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд направи забавно изказване, че “червените дяволи ” ще запишат по-добър сезон от Арсенал, в случай че “артилеристите ” не съумеят да вдигнат шампионската купа на страната.

20-кратните първенци към този момент взеха един трофей в края на февруари, когато победиха Нюкасъл на финала за “Карабао къп ”. Те не престават да се борят за мястото си в топ 4, а също по този начин са на четвъртфинал в Лига Европа и полуфинал в Купата на Англия.
 Добри вести за Тен Хаг: Рашфорд и Шоу възобновиха тренировки преди реванша със Севиля Добри вести за Тен Хаг: Рашфорд и Шоу възобновиха тренировки преди реванша със Севиля
“Топчиите ” отпаднаха от шампионатите на домашна сцена, както и от Лига Европа, където бяха отстранени от Спортинг (Лисабон) преди няколко седмици. Те обаче не престават тежката си борба с Манчестър Сити за трофея в Премиър лийг и за момента имат преднина от четири точки, само че са и с мач повече.

Бившият бранител Фърдинанд обаче счита, че спечелването на трофей би било основно в такава обстановка.

“Ако Арсенал не завоюва купата и Манчестър Юнайтед приключи трети и единствено с един трофей на сметката си, то те ще имат по-добър сезон. Забравете за почитателите, в случай че си състезател и завършиш трети, а тимът над теб, само че не завоюва трофей, кой е по-щастливият футболист? ”, съобщи Фърдинанд в своя подкаст.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР