Бившият баскетболист на Сакраменто и настоящ на Монако Чима Монеке

...
Бившият баскетболист на Сакраменто и настоящ на Монако Чима Монеке
Коментари Харесай

Бивш играч на Сакраменто: Везенков може да допринесе много в Кингс

Бившият баскетболист на Сакраменто и сегашен на Монако Чима Монеке разяснява, че Кингс са доста разчувствани от опцията да привлекат българина Александър Везенков през идващия сезон в Националната баскетболна асоциация (НБА).

Гръцкият отбор на Везенков Олимпиакос излиза против Монако в първия полуфинал на Евролигата довечера от 18:00 часа в литовския град Каунас, а Сакраменто държи правата на национала за НБА и следи изявите му през сезона, като през лятото ще договаря с него за евенуталното му привличане в състава.

" Има огромна възможност ", отговори Монеке на въпрос от профилираното издание Eurohoops дали Александър Везенков би паснал в тима на Сакраменто. " Той е доста надарен играч. Няма потребност да владее топката дълго, с цел да осъществя. Знам, че там доста го обичат. Развълнувани си да го привлекат. Вярвам, че ще създадат каквото би трябвало, с цел да го включат в състава. Мисля, че той може да способства по доста способи ", разяснява 27-годишният нигериец с австралийско поданство.

Тимът на Монако победи на два пъти Олимпиакос в постоянния сезон на Евролигата, само че преди привличането на Монеке. " Това приказва много. Дава ни убеденост, само че на сходно равнище? Те са извънреден тим, тъй че предходните два мача действително не се броят ", добави баскетболистът, който подписа с Кингс през предишното лято, появи се в два мача от НБА, само че не остана удовлетворен от обстановката като цяло.

" Сега съм благополучен, че съм тук. Очевидно това, че отидох в Сакраменто ми оказа помощ да съм на равнище тук в Монако, тъй че съм признателен ", съобщи Чима Монеке.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР