Бившият английски национал и голмайстор на световното първенство през 1986

...
Бившият английски национал и голмайстор на световното първенство през 1986
Коментари Харесай

Тази Мария ще води с Линекер жребия за Мондиала

Бившият британски национал и голмайстор на международното състезание през 1986 година Гари Линекер ще си партнира с съветската журналистка Мария Командная като водещи на церемонията за жребия за групите на Мондиал 2018.

"Като футболист имах щастието да играя на две международни шампионати. Ще бъде особено да вземам участие на още едно - този път на сцената кат водещ на жребия ", разяснява Линекер.

Компания на 56-годишния Линекер на сцената ще прави съветската журналистка Мария Командная, която е е работила за медии като FOX Sports, Match TV and Moscow FM.

"Жребият е значим миг. Милиони почитатели ще задържат дъха си, надявайки се техните фантазии да се осъществен. Това е моментът, в който международното състезание публично стартира ", сподели Командная. "Световното в Русия е късмет да покажем на целия свят нашата прелестна страна. Футболът сплотява, футболът е език, на който приказва целият свят. Работя тази специалност към този момент 17 години. Да си състезателен публицист е едно грандиозно странствуване. "

Церемонията за жребия ще се състои на 1 декември в Кремъл.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР