Бившият английски депутат Лембит Опик, който настоява, че с предишната

...
Бившият английски депутат Лембит Опик, който настоява, че с предишната
Коментари Харесай

Прелюбодеец идиот: Британски политик целува гърдите на любовница, праща погрешка снимката на българската си жена

Бившият британски народен представител Лембит Опик, който упорства, че с предходната брачна половинка на футболиста Джордж Бест - Алекс са единствено другари, се издънил пред българската си другарка по най-безумен метод, написа Дейли Мейл.



52-годишният политик бил фотографиран в прекомерно интимна поза с Алекс Бест в Маракеш предишното лято. Пикантната фотография, на която се вижда по какъв начин той целува гърдите на Алекс била изпратена на българката Събина Ванкова не от различен, а от самия Опик. Това той направил напълно несъзнателно като объркал пощите.



33-годишната адвокатка Ванкова получила фотосите, които във времето са били снимани в ден, когато знаела, че той е в командировка.



По времето на изневярата двамата с Опик опитвали да заченат бебе, по-късно се ражда щерка им Анджелина.

Българката споделя пред The Sun: " Не можех да допускам, когато получих фотографията. Той постоянно е упорствал, че са единствено положителни другари, аз имах своите съмнения. Снимката демонстрира, че другарството им е минало линията. "

Тя прибавя: " Той сподели, че някой направил фотографията, само че не знае кой. Били доста хора, и други се снимали по този начин с Алекс. Аз несъмнено не го имам вяра. Бях с разрушено сърце. Повече не го обичам и не желая да имам нищо общо с него. "

Самият Опик и Алекс Бест отхвърлят да разясняват фотографията.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР