Бившият английски депутат Лембит Опик беше натирен от приятелката си

...
Бившият английски депутат Лембит Опик беше натирен от приятелката си
Коментари Харесай

Българката Събина забърка бесен скандал на Острова! Замесени са британски политик и бившата на футболиста Джордж Бест

Бившият британски народен представител Лембит Опик беше натирен от приятелката си - българската адвокатка Събина Ванкова, откакто тя разбра, че той е прекарал цяла нощ в механа с някогашната брачна половинка на футболиста Джордж Бест - Алекс, която продължава да носи семейството му, написа Дейли Мейл. 52-годишният политик бе изоставен с яростно известие от страна на Ванкова в Туитър. Тя написа: " Току-що завърши връзката ми с Лембит Опик. Жената, с която е прекарал нощта в понеделник, може да го има целия за себе си. "


Опик и Алекс Бест

Близък до двойката споделя пред таблоида: " Тя е изцяло гневна и му сподели, че всичко е завършило още щом разбра. Имаше някакви съмнения за връзките му с Алекс в предишното, само че това беше последната капка. "



Със Събина Ванкова

Опик и Бест се сприятелиха до момента в който участваха в риалитито " Аз съм звезда " през 2010 година и от този момент постоянно били виждани дружно в Лондон.

Политикът има дребна щерка от 33-годишната българка, която роди това лято. Те се срещнали за пръв път по време на тържество по случай успеха на Тим Фарън, който тогава стана водач на Либерал демократите.

Тогава Опик беше представен от медиите да споделя: " Вече съм на 52 години и ми е извънредно време да основа семейство. "

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР