Бившият американски президент Барак Обама, който е на посещение в

...
Бившият американски президент Барак Обама, който е на посещение в
Коментари Харесай

Барак Обама говори на събитие в Берлин, билетите стигат до 550 евро

Бившият американски президент Барак Обама, който е на посещаване в Германия, има среща през днешния ден в Берлин с канцлера Олаф Шолц, съобщи ДПА, като се базира на сп. " Шпигел ".

Шестдесет и една годишният Обама ще приказва по-късно през днешния ден на събитие в Берлин, на което могат да участват до 17 000 души. Цената на билетите за събитието, по време на което съгласно уредниците Обама ще насочи " обръщение за позитивна и устойчива смяна ", е сред 61 и 550 евро.

Бившият американски президент от няколко дни е на посещаване в Европа и предходната седмица приказва на сходно събитие в Цюрих пред към 10 000 души. Тогава той приказва за фамилията си и за политиката, съобщи Българска телеграфна агенция. 

Обама, който беше президент на Съединени американски щати два мандата, е произнасял два пъти значими политически речи в немската столица. В предизборната си акция през 2008 година той приказва пред към 200 000 души пред Берлинската колона на успеха. Няколко години по-късно, през 2013 година, той държа тирада пред емблематичната Бранденбургска врата.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР