Бившият адвокат на държавния глава на САЩ Доналд Тръмп -

...
Бившият адвокат на държавния глава на САЩ Доналд Тръмп -
Коментари Харесай

Бивш адвокат на Тръмп: Имам подозрения, не доказателства, за връзките му с Русия

Бившият юрист на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп - Майкъл Коен, няма доказателства за това, че в границите на предизборната си акция кандидатът на Републиканската партия за поста в Белия дом е сключил договорка с Русия, с цел да завоюва президентските избори в страната. Това написа изданието Washington Examiner, представено от " Фокус ".
„ Бяха повдигнати въпроси за това, че разполагам с директни доказателства, че Тръмп или неговата акция са се съюзили с Русия. Не, не знам. Но желая да съм явен. Имам съмнения “, са думите, които се четат в показанията на Коен.
Той твърди, че една година, откакто Доналд Тръмп-младши се е срещнал с съветски юрист в „ Тръмп Тауър “, си е спомнил за събитие от 2016 година, в която той е прошепнал на татко си: „ Срещата е подготвена “.
Според Коен двамата евентуално са говорили за срещата с съветския юрист и че в случай че това е по този начин, то Тръмп е излъгал, когато обществено съобщи, че няма визия за провеждането й.
Той твърди, че Тръмп-младши надали е провел среща без знанието на татко си. Съгласно думите му, президентът на Съединени американски щати е споделял, че синът му има „ най-лошата преценка в света “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР