Бившият административен директор на Милко Георгиев коментира ситуацията в -

...
Бившият административен директор на Милко Георгиев коментира ситуацията в -
Коментари Харесай

Бивш шеф на ЦСКА с разкрития за схемите на Боби Михайлов и защо няма да бъде вписан като президент на БФС до март

Бившият административен шеф на Милко Георгиев разяснява обстановката в - правосъдните несгоди, последвали Конгреса през октомври, Борислав Михайлов, както и неговия конкурент за президентския стол Димитър Бербатов.

" Борислав Михайлов не е избран отново, тъй като той не е вписан. Тук е разковничето. Нека не си мислят великите адвокати във футболния съюз, че хората насреща сме необразовани, както са необразовани админите на БФС.

Тази тънка сметка, която си я вършат, а точно до март месец да не впишат новото управление, а то няма да може да се впише, тъй като протоколът ще потвърди, че изборът е бил нелигитимен. Невписвайки го, те ще бъдат глобявани всеки месец 500 лв., хиляда лв., пет хиляди лв.. Това за тях не е проблем. Те ще си ги заплащат, само че ще продължат да ръководят в състава, който беше допреди конгреса. И по този начин до месец март. И тогава чрез тези заявления, които пробват да пробутват на клубовете, само че те нямат никаква правна стойност, и чрез напън върху клубовете, да бъде избран отново Михайлов. Другото нещо, което се цели е допустимо по-дълго време да бъде непокътната сегашната клика в Бояна. Причината е, че някои дейности, за които имаме информация, че са непозволени могат да изгубят отминалост ", съобщи Георгиев в предаването " Червен картон " на БСТ.
свързани новини5519на 25.05.2016
" Боби Михайлов е безразсъден наглец. Той си писа " шестица ", че нямало потвърдена корупция и в тази ситуация е доста прав. Трябва да се потвърди, а с цел да се случи, би трябвало да се проверява. Няма какво да се заблуждаваме.

Единственото, в което съм уверен е, че екипът на Бербатов, където не са един и двама души би трябвало да продължат със същия жар, да не се отхвърлят и да не стопират. Един другар ми се обади и ме попита за какво толкоз лаская Бербатов и дали не ми е дал пари? Аз Бербатов не го познавам и в никакъв случай не съм разговарял с него. Единствените, които познавам са Петър Величков и Стилян Петров. Стилян живее от години в чужбина, а с бат’Петьо се чуваме понякога по празници. Нямам никакво отношение към процесите, които те развиват. Това, че мислим по един и същи метод е очевадно.

Искаме си да ни се върне това наслаждение да следим футбола, който помним, а да не гледаме сегашната грозна картина. Не може да се хвалиш, че си купил топкохвъргачка. Това е все едно в малкия екран да се похвалят, че са си купили камери. И в това време базата в Бояна, която е най-скъпата база на квадратен метър в целия европейски съюз да дъни нон-стоп чалга. Цяла София да знае, че ресторантът е на сина на президента, а ти да смяташ, че всичко е тъкмо. И това е върха на айсберга. А в случай че стартираме да ровим надолу?

Но да се върнем на тематиката - до март няма да впишат и ще вършат всичко допустимо съдът да не вписва. Те вършат всичко допустимо това да се случи, с цел да могат да си приготвят нещата. Боби Михайлов беше предаден от неговите си хора. За него това бе заплашителен удар. Те му забиха нож в гърба. Никой не очакваше Бербатов да реализира този резултат. Аз настоявам, че резултатът на Бербатов е повече от резултата на Михайлов, само че те крият и не демонстрират документите ", добави някогашният шеф на ЦСКА.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР