Бившият абсолютен световен шампион в лека категория Джордж Камбосос Младши

...
Бившият абсолютен световен шампион в лека категория Джордж Камбосос Младши
Коментари Харесай

Джордж Камбосос подписа с Топ Ранк

Бившият безспорен международен първенец в лека категория Джордж Камбосос Младши подписа съглашение за взаимна промоция на няколко борби с Top Rank, който ще работи взаимно с DiBella Entertainment и Ferocious Promotions, с цел да показва неговите борби. Завръщането на пръстена на Камбосос на кръга ще бъде оповестено скоро.

„ Изключително съм разчувствуван да удължа и подпиша съглашение за взаимна промоция на няколко борби с моя дълготраен промоутър, DiBella Entertainment, и моя нов взаимен промоутър - Top Rank “, разгласи Камбосос Младши. Това е доста трогателен миг в моята кариера с поддръжката и упътванията от двама мощни американски промоутъри, когато стартирам пътуването си назад към купата. Бих желал да благодаря на моите съ-промоутъри, Лу Дибела и Боб Аръм, и на моя управител, Джим Камбосос, за сключването на тази договорка за доста борби. Свирепия се завръща, с цел да си върне славата и да даде на огромните почитатели на бокса най-хубавите борби против най-хубавите бойци в света. “

Камбосос има 20 победи и 2 загуби в кариерата си. Тя стартира на профиринга през 2013 година, като имаше борби в Малайзия, Гърция, Лондон, Ню Йорк, Кънектикът и Лас Вегас в напъните си да стане най-хубавият в лека категория.

 „ Развълнуван съм да продължа дългогодишната връзка на DBE с Джордж и екипа Камбосос “ разгласи промоутъра Дибела. „ Джордж е въплъщение на войник от шампионски диаметър. Той се потвърди на непозната територия, стана неоспорим първенец, взе участие в две от най-големите борби в историята на австралийския бокс и настоя да се бие с най-хубавите. Това взаимно промоционално съглашение с Top Rank дава на Джордж благоприятни условия в най-хубавото време в Съединени американски щати на обширната платформа на ESPN, като в същото време остава PPV войник в Австралия. Създава по-лесен път към бъдещи мега борби против звезди от най-голям сан. Щастлив съм да си партнирам още веднъж с Боб Аръм и неговата страхотна компания. “

Неговите победи над някогашните международни първенци Мики Бей и Лий Селби му помогнаха да получи опцията на живота си, късмет да завоюва три международни трофеи в една нощ против Теофимо Лопес през ноември 2021 година В яростна борба, в която и двамата паднаха на пода Камбосос победи Лопес с разделно съдийско решение, победа, която беше оповестена от ESPN за абсурда на годината.

През 2022 година Камбосос избегна лесна отбрана в родния си град и вместо това се изправи против Девин Хейни в поредни конфликти за безспорна международна купа в Мелбърн, Австралия. След първите си неуспехи в кариерата, 29-годишният има упоритости да завладее още веднъж леката категория.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР