Бившите състезатели на Heroic Мартин Stavn Лунд и Якуб Jabbi

...
Бившите състезатели на Heroic Мартин Stavn Лунд и Якуб Jabbi
Коментари Харесай

Stavn и Jabbi излязоха с позиция за трансфера си в Astralis

Бившите състезатели на Heroic Мартин " Stavn " Лунд и Якуб " Jabbi " Нигор излязоха със споделена позиция по отношение на прехвърлянето им в CS2 състава на Astralis. Младите състезатели декларират, че в нито един миг не са инициирали раздялата на Heroic с досегашния капитан Каспер " cadiaN " Мьолер, и акцентират, че в началото всички в състава, треньорския екип и управлението са възнамерявали да продължат своя план с друг пети играч от " cadiaN ".

With this statement, we (stavn and jabbi) want to address a number of rumors and accusations made in connection with our move from Heroic to Astralis. We have made it a joint statement and we will therefore refer to ourselves in third person.
— Martin Lund (@stavnCS)
Освен това " stavn " и " jabbi " директно нападат част от изказванията на Heroic, че те " са щели да преподпишат контрактите си с клуба, в случай че се стигне до разлъка с Каспер " cadiaN " Мьолер ", както и " че са декларирали желанието си за общи бъдещи проекти с Astralis ".

Според взаимното изявление на двамата геймъри техният първи контакт с Astralis е пристигнал по-късно и те са останали впечатлени от показания им план от " алените ". В допълнение неяснотите от организационна позиция в Heroic са ги предиздвикали да изискат ново бъдеще за себе си, заради което състезателите са провели и диалози с управлението на Heroic в резултат, на което да се стигне и до завършване на прехвърлянията им в състава на Astralis.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР