Бившите американски президенти Джими Картър, Джордж Буш-младши, Бил Клинтън и

...
Бившите американски президенти Джими Картър, Джордж Буш-младши, Бил Клинтън и
Коментари Харесай

Буш-младши, Картър, Клинтън и Обама призоваха американците: Ваксинирайте се!

Бившите американски президенти Джими Картър, Джордж Буш-младши, Бил Клинтън и Барак Обама приканиха сънародниците си да се имунизират, съобщи Франс прес.

Във видео, публикувано през днешния ден и озаглавено: " Това зависи от вас ", четиримата някогашни жители на Белия дом акцентират нуждата от имунизиране, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Тази ваксина е синоним на вярата ", споделя Барак Обама. " Искам да се върна на работа и да мога още веднъж да се движа на открито ", споделя Бил Клинтън. Джордж Буш-младши пък споделя, че с неспокойствие желае още веднъж да бъде на цялостен със фенове стадион, с цел да предизвиквам обичания си бейзболен екип Тексас рейнджърс. " За да победим пандемията, е значимо нашите сънародници да се имунизират ", добавя той.

В друго видео, публикувано също през днешния ден, се вижда по какъв начин някогашните президенти и техните половинки се имунизират.



Големите отсъстващи в тази самодейност са Доналд и Мелания Тръмп, които се имунизираха през януари, няколко дни преди да изоставен Белия дом.

Информацията тогава беше разкрита от техни близки няколко седмици по-късно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР