Бивши и настоящи студенти отВСУ Черноризец Храбър:виж ощеНамерете бивши съученици,

...
Бивши и настоящи студенти отВСУ Черноризец Храбър:виж ощеНамерете бивши съученици,
Коментари Харесай

Майсторски клас Изкуството на публичната реч“ ще се проведе във ВСУ

Бивши и сегашни студенти от
ВСУ " Черноризец Храбър ":виж още Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! Регистрирайте се или влезте в профила си.Едни от най-уважаваните специалисти в областта на ефикасната връзка са на мнение, че без значение какъв брой сте надарени, умни и квалифицирани, 85% от триумфа във всяка сфера се дължи на умеенето да сте в естетика с близките, да ги убеждавате, да ги покорявате или казано с други думи - да се потопите в изкуството на обществената тирада.

Това е част от програмата и на идния майсторски клас " Изкуството на обществената тирада ", проведен от Варненския свободен университет, който ще се организира на 25 и 26 ноември 2017 година в Зала 2 на университетския учебно-спортен комплекс.
Лектор в него ще бъде актрисата доктор Лора Мутишева, учител в НАТФИЗ. Тя приключва актьорско майсторство през 2005 година в класа на проф. Пламен Марков. От 2002 година е на професионална сцена. През 2005 година влиза в трупата на старозагорския спектакъл, където изиграва над 10 функции. В интервала 2005 - 2008 година е водещ на телевизионното предаване на Българска национална телевизия " Език мой ". В момента е част от състава на спектакъл " София " и асистент-преподавател в катедра " Сценична тирада " в НАТФИЗ " Кръстьо Сарафов ".

Участниците в майсторския клас ще се срещнат с главните детайли на сполучливото говорене пред аудитория, като езика на тялото, жестовете и невербалното общуване; ще упражнят разнообразни техники на говорене и ще се срещнат със спецификите на театралната тирада. В рамките на събитието са планувани и ролеви игри, самостоятелни извършения и разбори на поведенчески модели.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР