Бившето гадже на фолкпевицата ДесиСлава Светлозар Савов до този момент

...
Бившето гадже на фолкпевицата ДесиСлава Светлозар Савов до този момент
Коментари Харесай

Бившият на Деси Слава нарежда като циганка в мрежите: Виж се в огледалото! Как не са те оставили в дом за сираци?

Бившето гадже на фолкпевицата ДесиСлава Светлозар Савов до този миг бе считан за благородник, а заниманията му с бойни изкуства допускаха, че има и мъжкарско държание. Наш четец сигнализира за извънредно жестоко отношение на Зарко към представителка от женски пол, която наскърбява по жесток метод, видя  HotArena.

В сигнала до Горещата Арена е написано, че красавецът ругае без причина. Не се изяснява от какво се е зародило желанието му да засегне дамата, само че ние допускаме, че въпреки всичко е имало някаква провокация, с цел да излязат толкоз грозни думи от боеца.

Погледни се малко в огледалото и тогава коментирай. Не знам майка ти и татко ти по какъв начин не са те оставили в дом от дребна. Със сигурност се срамят от теб “, гласи известието в Instagram, което Савов е изпратил. Горе в чата му стои фотография на Софи Маринова, само че допускаме, че зад нея стои някой подправен профил на анонимник.

Момичето, до което е адресирано посланието, може би по някакъв метод си е заслужило да бъде сложено на място поради свои обидни думи към Зарко или приятелката му, но  не считаме, че на съвсем 30-годишен мъж му приляга да визира човешко създание с сходни тематики, свързани с домове за сираци и семейство . Да се подлага на критика на база външен тип също е много детско и незряло. Искрено се надяваме, че това е някакъв казус и държанието му към дамите по принцип не е такова.

Най-удачното е да не се обръща внимание на злобарите и да не се дава отговор на техните провокации – въпреки всичко те са хора без работа и без достижения, които пилеят свободното си време и отрицателната си сила в нета, с цел да избиват комплексите си и персоналното си незадоволство върху другите, които са се фокусирали върху развиването си.

Същевременно Зарко има и мотиви за наслада, в които да си влива силата, вместо да я раздава посредством обиди на хора, които не познава и които не я заслужават. Той пусна фото с красивата си 20-годишна възлюбена, с което провокира коментар на своя позната: „ Венчахте ли се, Зарко? “, на което Савов отвърна: „ Все още не, може би скоро “.


loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР