Бившата звезда от Майка тинейджърка“ Фара Ейбрахам, на 32 години,

...
Бившата звезда от Майка тинейджърка“ Фара Ейбрахам, на 32 години,
Коментари Харесай

Фара Ейбрахам е съдена за предполагаемо нападение и побой от жена охранител, която твърди, че звездата от „Майка тинейджърка“ я е ударила шамар преди ареста през 2022 г.

Бившата звезда от „ Майка тинейджърка “ Фара Ейбрахам, на 32 години, е съдена от защита надзирател, който твърди, че я е наранила по време на случай през 2022 година, довел до ареста на Ейбрахам, съгласно TMZ; забелязан през 2022 година в Ел Ей

Твърди се, че Ейбрахам е станал враждебен през януари 2022 година в Grandmaster Recorders на Лос Анджелис. Тя беше приклещена от надзирател и държана под цивилен арест, до момента в който полицията дойде, с цел да я арестува за побой тя получи известие от други охранители за борба, зародила на покрива на постройката, в която се допуска, че е взела участие Фара. 

Тя споделя, че е в развой на пробвайки се да придружи Фара от постройката „ заради насилственото й държание с други клиенти. “

Според охранителя Ейбрахам станал нечовечен, когато била помолена да си тръгне и се твърди, че е блъснала пазача в профил на лицето си, което съгласно нея е наранило окото й.

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР