Бившата зам.-кметица на София и по времето на Йорданка Фандъкова,

...
Бившата зам.-кметица на София и по времето на Йорданка Фандъкова,
Коментари Харесай

РАЗДОРЪТ ПРОДЪЛЖАВА: Бивше вице на Бойко и Фандъкова отказа да е в кабинета Денков

Бившата зам.-кметица на София и по времето на Йорданка Фандъкова, и когато на поста бе водачът на ГЕРБ Бойко Борисов Мария Бояджийска, отхвърли да е зам.-министър на околната среда и водите, оповестиха от пресцентъра на Министерски съвет ведно със известията за новите назначения в кабинета. Тя е обяснила, че 2 дни откакто се озова в него, е размислила " по персонални аргументи ". 

Освен Наталия Митева, за която към този момент Lupa.bg ви осведоми, Министерски съвет назначи и Георги Николов за вице на правосъдния министър Атанас Славов, и Мая Василева за заместител на обществената му сътрудник Иванка Шалапатова. 

Николов е арбитър в Административен съд-София област. Преди това е бил ръководител на Районен съд – гр. Сливница. Бил е също боен следовател в Софийска военно-окръжна прокуратура в интервала 1997-2003 година и юрист в интервала 1992-1997 година По обучение е правист, магистър по право на Европейски Съюз от СУ „ Св. Климент Охридски “.

Василева пък има дълготраен управителен и експертен опит в областта на обществената политика. В интервала 2019 година - 2022 година заема длъжността заместник-изпълнителен шеф на Агенцията за обществено подкрепяне, където дава отговор за развиването на обществените услуги за пълнолетни, осъществяването на политиката за хора с увреждания и даването на обществени помощи. Има дълъг професионален стаж в община Ловеч, като от 2013 година до 2016 година е шеф на дирекция „ Социални действия и опазване на здравето “. Притежава магистратура по „ Публична администрация “ и бакалавърска степен по „ Социални действия “ от Великотърновския университет „ Св. Св. Кирил и Методий “.

ТЕМА преди 3 часа 868 преди 4 часа 5501 преди 4 часа 3071
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР