Бившата водеща Мариана Векилска, която напусна бТВ заради престижна работа

...
Бившата водеща Мариана Векилска, която напусна бТВ заради престижна работа
Коментари Харесай

Мариана Векилска се отказа от Брюксел заради сина си

Бившата водеща Мариана Векилска, която напусна бТВ поради влиятелна работа в Брюксел , се върна в България и повече няма да работи в чужбина, разбра HotArena .

Тя дефинитивно напусна европейската институция и се прибра у нас като прекарва времето си в циркулиране на планини. През лятото пък се отдаде на пътешествия с яхта, което предизвика куп въпроси какво се случва с работата й в Белгия. Галерия потърси журналистката за коментар. " Да, връщам се в България. Бях за година в Белгия. Реших да се върна поради сина си Момчил. Дадох си сметка, че няма да е добре да липсвам от живота му 4 години. Много рядко се виждахме. Не можех да се връщам толкоз постоянно, колкото си мислех. И той нямаше опция да идва постоянно. А е на 14 и доста му липсвам. Беше доста благополучен, когато разбра, че се връщам. 

Иначе в Брюксел се приспособих прелестно. Имам и среда, и другари. Работата ми беше доста по-различна от тази в бТВ и тъкмо това ми хареса. Бях в преговорна група, която менажира корпоративни клиенти на неправителствената организация, в която работех. Но проектът ми детето да живее и учи при мен нямаше изгледи да се реализира. Не съм решила по какъв начин да продължа живота си от тук нататък. Сега го мисля. Телевизията я мога, само че желая да довърша смяната, която започнах ", проговаря за първи път Векилска. 

Тя към момента не е решила тъкмо с какво ще се занимава в бъдеще. Засега няма планове да се връща в бТВ, където прекара близо 20 години. Тя е един от първите кореспонденти в утринния блок на медията, новините, както и техен продуцент. Последно се изявяваше като водеща на " Тази стурин " и " Тази неделя " дружно с Жени Марчева и Диана Любенова. 

Знае единствено, че от тук нататък желае да се занимава с нещо друго, с цел да научава нови неща. Може да развие и собствен бизнес. Иска да слуша сърцето си, а не външната преценка. Признава, че малкия екран въобще не й липсва. Страда единствено за сътрудниците, с които са минали през всевъзможни премеждия. Новата й страс е йогата и тя й отделя не малко време. Признава, че няма нов мъж в живота й след раздялата й със Симеон Колев , който е и общински консултант от ГЕРБ.

Бракът им завърши през 2016, след 12 години дружно. Тогава синът им Момчил беше на 11 и остана да живее при баща си. Наскоро Симеон показа в изявление, че мъчно е претърпял раздялата. " Приех я като най-големия си персонален неуспех. Но последователно си дадох сметка, че не мога да се дразня на пълновръстен човек, че е взел несъмнено решение ". 

Днес синът им Момчил живее дружно с баща си и майка си в нейния апартамент. " Прибирам си се в моето жилище, където е и детето, и Симо. Докато той се изнесе. С някогашния ми мъж имаме чудесни партньорски връзки. Но все още не мисля, че бихме се събрали още веднъж. Никога обаче не казвай в никакъв случай. Мога да приказвам за в този момент, а не за в миналото ", безапелационна е Векилска.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР