Бившата телевизионна водеща Наталия Симеонова и мъжът на живота й

...
Бившата телевизионна водеща Наталия Симеонова и мъжът на живота й
Коментари Харесай

Наталия Симеонова и мъжът й не са заедно от цели 14 години, но още не могат да превъзмогнат болката си

Бившата телевизионна водеща Наталия Симеонова и мъжът на живота й Денис Ризов се разделиха преди съвсем 14 години, само че болката и споменът от любовта им към момента не са си отишли.
Наталия не крие, че и до през днешния ден не може да преживее разлъката, а се оказва, че и Денис не е траял напълно напред.
Вероятно без да го осъзнава, продуцентът се захваща със засукани девойки, които поразително наподобяват на Наталия в годините, когато тя беше млада, стройна и сексапилна, писа „ Галерия “.
В последно време Ризов е станал съмнително непосредствен със остарялата си колежка от сваленото предаване „ Денис и другари “ Виктория Ангелова. Там тя играеше ролята на сексапилна котка, по която очи плакнеше целият екип, всички посетители и огромна част от феновете.

Едва ли е изненадващо, че Виктория е руса, красива и има тяло за грях. Още по време на предаването Денис не криеше благосклонностите си към балерината и макар че Българска национална телевизия смъкна шоуто преди 5 години, Ризов и Ангелова към момента поддържат контакт.
Съвсем неотдавна Виктория отпътува на посетители на Денис в Щатите и прекара много време при него. Като общителен хазаин, продуцентът я разведе на някои от най-интересните съгласно него места и се грижеше непрестанно да я развеселява. И двамата отхвърлят посред им да има искри, само че е реалност, че Денис я гледа по по-особен метод, а част от общите им познати са на мнение, че двамата са имали взимане – предоставяне.

Предишната възлюбена на продуцента също поразително приличаше на младата Наталия Симеонова.
В продължение на няколко години Ризов имаше връзка с много по-младата от него гримьорка Александра.
Двамата се показваха дружно на обществени места, не се притесняваха да приказват за връзката си и
дори бяха стигнали до годеж, за смут на Наталия, която по документи към момента се води брачна половинка на продуцента.
За нейно благополучие Денис и русокоската Алекс се разделиха.

Говори се, че и дамата, която е разделила Денис и Наталия също наподобява на някогашната водеща – руса, слаба и с дълга коса. Симеонова е била наясно, че Ризов й изневерява и то доста преди да се разделят. Тя непосредствено го пита с кого си написа и дали е влюбен, след което Денис й споделил, че изпитва усеща, само че ще ги преодолее и ще приключи тази връзка. Той излизал в продължение на една година със секретарка на техен прочут и излизал всяка вечер с нея. Впоследствие Наталия се поболява, смъква 14 кг и стартира серии от пневмонии. „ И в един миг си дадох сметка, че би трябвало да се разделя с Денис, не със себе си “, спомня си водещата на „ Море от обич “.
Инфо: kliuki.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР