Бившата световна номер 1 в женския Наоми Осака за първи

...
Бившата световна номер 1 в женския Наоми Осака за първи
Коментари Харесай

Наоми Осака за първи път сподели мнението си за сагата "Джокович"

Бившата международна номер 1 в женския Наоми Осака за първи път показа мнението си по отношение на сагата с Новак Джокович. Визата на сърбина за Австралия беше наново анулирана, въпреки че в началото той беше позволен до присъединяване на Откритото състезание.
" Ако би трябвало да бъда почтена, не е толкоз значимо какво мисля. Даже в случай че кажа каквото мисля някои ще кажат едно нещо, а други - друго. Аз знам, че мнението на един човек нищо не трансформира, а единствено провокира разногласия ", сподели Осака.
" Мисля че това е досадна обстановка. Той е подобен незабравим тенисист и ще бъде тъжно, че в следствие някой може да го запомни в такава светлина. Но аз мисля, че не от тенисистите, а от държавното управление зависи по какъв начин Австралия ще се оправи със обстановката ", добави тя.
" Да, знам какво е да се окажеш в неговата обстановка, когато те питат за човек, да видиш мненията на другите тенисисти. Това не е най-приятното. Просто се стараеш да запазиш положителен настрой ", сподели още Осака пред пресцентъра на WTA.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР