Бившата старлетка на „Дисни“ Майли Сайръс се възмути от предположенията

...
Бившата старлетка на „Дисни“ Майли Сайръс се възмути от предположенията
Коментари Харесай

Майли Сайръс отрече да е бременна

Бившата старлетка на „ Дисни “ Майли Сайръс се възмути от догатките на част от почитателите й, че е в очакване на първото си дете. Изпълнителката на We Can`t Strop се разноски до олтара с Лиам Хемсуърт на 23 декември, от този момент датират и слуховете, че фамилията напълно скоро ще се усили с още един член.

"Не съм в очакване на дете, само че е чудесно да чуя, че всички са „ толкоз щастливи за нас “. И ние сме щастливи за себе си. Вълнуваме се за тази нова глава от живота ни... Сега може ли всички да ме оставят на мира и да си гледат яйцето “, написа Сайръс в обществените мрежи, базирайки се и на фотографията на яйце, което преди дни детронира Кайли Дженър по брой лайкове в Инстаграм.

Припомняме, че младоженците си споделиха заветното „ да “ на загадка гала, само че техен посетител сложи светлините на прожектора към събитието, като разгласява фотоси в обществените мрежи. Тържеството се организира в дома на младоженците в град Франклин в щата Тенеси. Певицата и звездата от „ Игрите на глада “ се разходиха до олтара шест години след оповестяването на годежа си.

Източник: monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР