Бившата съдийка Румяна Ченалова, която стана известна около скандала Двете

...
Бившата съдийка Румяна Ченалова, която стана известна около скандала Двете
Коментари Харесай

Съдийката от Яневагейт Румяна Ченалова ще води листа на Възраждане

Бившата съдийка Румяна Ченалова, която стана известна към абсурда " Двете каки ", ще бъда лидер на листата на националистическата проруска партия " Възраждане " за идните на 4 април парламентарни избори. От думите на ръководителят на партията Костадин Костадинов се разбра, че тя ще е първа в листата на " Възраждане " в Кюстендил.

Самата Ченалова удостовери с дълга обява във Facebook, че ще бъде претендент за народен представител, повдигнат от партията на Костадин Костадинов.

" Знам, че това мое решение ще има разнопосочни последствия, ще последват овации, само че и тиня, вяра, само че и разочарования. Не присъединяване в Народното събрание непременно, а присъединяване в борбата за независимост и правдивост е задачата и смисъла на решението ми. Всяка стъпка е от голяма важност по пътя към свободата – по този начин мисля аз ", написа тя.

През последната година Костадинов е извънредно деен. Организира митинги и употребява тактики, които и " Атака " използваше при основаването си. Той е минал през партията на Сидеров, Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ преди да сътвори своята партия.

Ченалова уточни, че се е срещнала в елементи с интензивността на партията преди да одобри. Тя изрежда и няколко аргументи да вземе това решение. Една от тях е, че " Възраждане взе участие и в митингите през лятото на 2020 година Точно нейните членове бяха " недопустимо дейни " за властта и получиха следващата порция експанзия посредством побоища и арести ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР