Бившата първа дама на САЩ Мишел Обама пусна свой подкаст

...
Бившата първа дама на САЩ Мишел Обама пусна свой подкаст
Коментари Харесай

Мишел Обама разкрива тайните на Опра Уинфри и Елън Дедженерис в подкаст

Бившата първа дама на Съединени американски щати Мишел Обама пусна собствен подкаст като продължение на супер сполучливата й втора книга, отдадена на слабостите като инструмент за личностно развиване. " Мишел Обама: Светлият подкаст " (Michelle Obama: The Light Podcast) ще започва на 7 март на заяви Българска телеграфна агенция.

Подкастът от 8 епизода се базира на книгата Това е втората книга на Мишел Обама и в нея тя включва специфични посетители като Опра Уинфри, Елън Дедженерис, Тайлър Пери, Дейвид Летерман и други

„ Въпреки че единствено няколко хиляди души съумяха да участват на събитията онлайн, тези забележителни диалози към този момент могат да се чуят от всички “, означиха от платформата за аудиосъдържание „ Одибъл “.

В книгата „ Светлината, която носим “, Мишел Обама събира историите на известни персони – нейни другари,  които споделят персонални истории и прозрения, които рядко се споделят просто по този начин пред аудитория. Втората книга на госпожа Обама излезе на 15 ноември 2022 година и премиерата беше придружена с промоционално турне.

Подкастът е първият план от контракта сред „ Одибъл “ и „ Хайър граунд прадакшънс “ за

Епизодите на подкаста на Мишел Обама са извънредни и ще продължат да се излъчват 2 седмици. След това ще бъдат налични в други подкаст платформи.

 



 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР