Бившата номер 3 в женския тенис Мери Пиърс вярва в

...
Бившата номер 3 в женския тенис Мери Пиърс вярва в
Коментари Харесай

Тенис легенда: Григор Димитров е страхотен, може да спечели титла от Шлема

Бившата номер 3 в женския тенис Мери Пиърс има вяра в възможностите на Григор Димитров да спечели купа от Големия шлем. Французойката е у нас за Световната треньорска конференция, на която сме домакини, като не пропусна да разяснява тенис звездата ни. 

" Димитров е страховит тенисист с огромен капацитет и несъмнено играе в най-силната епоха на мъжкия тенис. Той е млад, тъй че мисля, че има късмет да завоюва купа от Шлема. Тенисистите от това потомство, като Федерер, Надал, Вавринка ще се откажат в един миг и той ще има своя късмет.

Радвам се да бъда тук, това е първото ми идване в България. С Магдалена Малеева сме играли дружно още от детските шампионати, когато бяхме на по 12 години, тъй че се знаем от дълго време. Тя постоянно ме е питала по кое време ще дойда на посетители в София и в този момент имам тази опция. 

Световната треньорска конференция е едно ужасно събитие, тенисът и треньорската специалност са ми доста близки. Тренирам деца от шест години и съм вицекапитан на тима на Франция за Фед Къп. Нямам самообладание да чуя всички забавни презентации, както да изнеса и моята, която е на тематика " Израстването на един състезател - моята история ", приключи Пиърс пред родните медии. 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР