Бившата номер 1 в света Серина Уилямс се завърна на

...
Бившата номер 1 в света Серина Уилямс се завърна на
Коментари Харесай

Серина се завърна на корта, но загуби

Бившата номер 1 в света Серина Уилямс се завърна на корта със загуба, само че Съединени американски щати се класира за полуфиналите на " Фед Къп ", импровизирано международно отборно състезание по тенис.

Уилямс изигра първия си формален мач по-късно повече от година, въпреки и на двойки. Заедно със сестра си Винъс двете изгубиха с 2:6, 3:6 от холандките Лески Керкхове и Деми Схуурс. Серина си даде отмора поради раждането на дъщеричката си Алексис Олимпия.

Американките, които пазят купата си в шампионата от предишния сезон, към този момент имаха неизпълним задатък от 3:0 победи, тъй че дуелът при дуетите беше без значително значение.

На полуфиналите Съединени американски щати ще гостува на Франция на 21 и 22 април.

" Чувствам се по-добре, в сравнение с представях. Мисля, че съм на прав път. Не знаех какво да чакам. Затова ми не коства, че се оправих добре. Не мислех, че сервисите ми ще бъдат толкоз мощни, макар че много от тях не бяха в задачата. Искам още веднъж да си върна топ формата и да надвивам. Не е в природата ми да си слагам ниски цели. Това няма по какъв начин да стане ", разяснява 36-годишната Серина Уилямс, която записа първи мач от извоюваната купа на Откритото състезание на Австралия през януари предходната година.

Тя в следствие разгласи, че е бременна, през септември роди, а през ноември възобнови тренировки, само че отхвърли да пази купата си в Мелбърн през предишния месец поради незадоволителна физически форма.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР