Бившата жена на актьора Ивайло Захариев - Миряна Георгиева, дари

...
Бившата жена на актьора Ивайло Захариев - Миряна Георгиева, дари
Коментари Харесай

Бившата половинка на актьора Ивайло Захариев направи нещо невероятно за жените с репродуктивни проблеми

Бившата жена на артиста Ивайло Захариев - Миряна Георгиева, подари яйцеклетки, с цел да помогне на дами с репродуктивни проблеми.

Чрез комплицирана процедура лекари извадиха от нея яйцеклетки, които ще бъдат употребявани от жена, която не може да има деца.

"С Yoana Georgieva сме поели първия си мирис дружно и в този момент дружно ще дарим яйцеклетки, с цел да се родят дечица в фамилии, които имат потребност. Започнахме процедурата по друго време, само че биологията и Виктория Димитрова си имат свое мнение и наподобява, че и това премеждие ще го изживеем дружно. Наскоро научих, че хората, които се нуждаят от донор на яйцеклетки (и сперматозоиди) се усилват с всеки минал ден, а донорите не доближават.
Държавата е разрешила импорт от непознати банки, само че и това не е задоволително. Вносът е безценен и с ниска успеваемост, а това не оказва помощ на българските фамилии. Въпреки, че въпреки всичко е вид, скандалните разкрития за български жители, които “даряват” в Гърция под строй, а след това се продават в Испания и назад в България, примесени под всевъзможни националности, способства за страховете измежду пациентите и още повече обезсърчение. Безнадеждност, финансово безсилие. Националността и българският ген са обособена тематика, само че и те са мощен претекст като българи (жени и мъже) да оказваме помощ на българи. ", написа Миряна преди време.



"Всеки, който реши да стане донор на яйцеклетки или сперматозоиди, даже да го направи единствено един път, ще подари наслада и смисъл на стотици хора. Не желая да пропагандирам никой, тъй като това е доста персонален избор. Споделям, тъй като се вълнувам и тъй като допускам, че има хора, които към момента не знаят за потребността от този вид донорство. Даряваме парченце от себе си с цел да се роди дете. ", написа още Захариева.

Миряна има две прелестни момчета от артиста Ивайло Захариев, за които двамата поставят грижи, макар че са разграничени, а Ивайло към този момент има друга жена до себе си.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР